top of page

Paar plekken beschikbaar: project 8 'Kijkje in de keuken'

Over een kleine drie weken starten we met de repetities van ons achtste project ‘Kijkje in de Keuken'. De orkestbezetting is al behoorlijk compleet, maar op een paar plekken kunnen muzikanten zich nog inschrijven. De volgende plekken zijn nog beschikbaar: 1x 1e bugel 2x 2e bugel 2x 3e bugel 1x trompet (2e 3e) 1x 1e trombone 1x bastrombone 2x slagwerk (waarvan 1 melodisch)

Heb je minimaal C-niveau (diploma niet verplicht) dan kun je je hiervoor aanmelden. Via deze pagina vind je de criteria en voorwaarden, werkwijze van inschrijving, repetitie-locaties en het inschrijfformulier (voor dat laatste even naar beneden scrollen). Na de inschrijving krijg je zo snel als mogelijk bericht van de beoordelingscommissie.

Kijkje in de Keuken

Het achtste project van het Open Fanfare Orkest wordt er eentje om je vingers bij af te likken. Samen met TV-kok Mounir Toub verdiepen we ons in de relatie tussen het maken van en luisteren naar muziek enerzijds en het koken en proeven van eten anderzijds.


Het project wordt afgesloten met een ‘Proefconcert’ op 18 februari 2024 in Theater de Bussel in Oosterhout. Mounir zal tijdens het concert live, op het podium, koken en vertellen. Zowel zijn gerechten als de muziekstukken van het orkest zullen opgebouwd zijn als een goed doordacht menu: een programma om van te smullen dus!

Doe je mee? We zien graag jouw inschrijving tegemoet!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page