top of page
IMG_0943.jpg

Steun ons!

De bijzondere projecten van OFO zijn alleen mogelijk met financiële steun. De (amateur)muzikanten betalen zelf een bijdrage, maar hiermee komen we niet volledig rond. Hierdoor zijn we dus ook afhankelijk van steun van derden. Een financiële bijdrage is het prettigst, maar met een andere vorm van steun voor bijvoorbeeld een specifiek project zijn we ook geholpen.

 

Je kunt ons op twee manieren ondersteunen met je bedrijf als sponsor of privé als vriend van OFO. Wil je samen met ons zorgen voor nieuwe, mooie projecten? Word dan nu sponsor of vriend van OFO!

Word sponsor

We zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Wil je samen met ons zorgen voor nieuwe, mooie projecten? Word dan nu sponsor van OFO en neem contact op met: Jeroen Kraaijenbrink info@openfanfareorkest.nl – 06 531 631 04.

Deze bedrijven en instellingen steunen de projecten van OFO:

Word vriend

Wilt u ons steunen? Word dan Vriend van OFO.

 

Met uw financiële bijdrage als Vriend van OFO maakt u het mede mogelijk dat wij jaarlijks uitdagende muzikale projecten kunnen realiseren. Als vriend van OFO doneert u jaarlijks € 25. U ontvangt dan 2 keer per jaar de OFO Nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over onze projecten.

Bedankt, welkom als Vriend van OFO!

bottom of page