top of page

Paar plekken beschikbaar project 9 'De Evolutie'

In juni starten we met de repetities van ons negende project ‘De Evolutie'. De orkestbezetting is al behoorlijk compleet, maar op een paar plekken kunnen muzikanten zich nog inschrijven. De volgende plekken zijn nog beschikbaar:

- 2x trompet

- 2x hoorn

- 2e euphonium

- slagwerkers


Heb je minimaal C-niveau (diploma niet verplicht) dan kun je je hiervoor aanmelden.

Via deze pagina vind je de criteria en voorwaarden, werkwijze van inschrijving, repetitie-locaties en het inschrijfformulier (voor dat laatste even naar beneden scrollen). Na de inschrijving krijg je zo snel als mogelijk bericht van de beoordelingscommissie.De Evolutie

Het project ‘De Evolutie’ is het negende project van het Open Fanfare Orkest o.l.v. Willem van Zee. Samen met Orkest Orventus, een harmonie projectorkest, gaan we terug naar de oorsprong van de harmonie- en fanfaremuziek. In dit project maken we kennis met oudere fanfaremuziek en ervaren we hoe deze muziek zich heeft ontwikkeld tot het moderne repertoire. Zo komen we erachter hoe rijk de historie is van onze geliefde fanfaremuziek. We hebben hiervoor 6 half-daagse repetities, een dag waarin OFO en Orventus afzonderlijk repeteren op dezelfde locatie met een masterclass van componist Jan Van der Roost en twee gezamenlijke concerten op zaterdagavond 12 oktober in Tilburg en zondagmiddag 13 oktober in Ulft.

0 opmerkingen

コメント


bottom of page