top of page

Nog een paar plekken beschikbaar voor project 7 'Pumps and Pipes'

Over anderhalve maand starten we met de repetities van ons zevende project 'Pumps and Pipes'. De orkestbezetting is al behoorlijk compleet, maar op een paar plekken kunnen muzikanten zich nog inschrijven. De volgende plekken zijn nog beschikbaar:

  • 1x 1e altsaxofoon

  • 1x 2e altsaxofoon

  • 1x 2e bugel

  • 1x 1e trompet

  • 1x bastrombone

  • 1x besbas

  • 3x slagwerk (zowel percussie als melodisch)

Heb je minimaal C-niveau (diploma niet verplicht) dan kun je je hiervoor aanmelden.


Via deze pagina vind je de criteria en voorwaarden, werkwijze van inschrijving, repetitie-locaties en het inschrijfformulier (voor dat laatste even naar beneden scrollen). Na de inschrijving krijg je zo snel als mogelijk bericht van de beoordelingscommissie.


Pumps and Pipes

Het zevende project 'Pumps and Pipes' van het Open Fanfare Orkest staat ook onder leiding van Willem van Zee. In dit cross-over project dompelen we ons onder in de orgelmuziek.


We gaan onze blik en ervaring verbreden door werken te spelen die oorspronkelijk voor orgel zijn geschreven en we krijgen een masterclass van organist Hayo Boerema en componist Rob Goorhuis. Tijdens het concert zullen we een gezamenlijke uitvoering van het vierde deel uit de Orgelsymfonie Camille Saint-Saëns met Hayo Boerema laten horen.


Dit project bestaat uit 7 repetities waarvan de repetitie op 10 juni de hele dag is en sluiten dit af op zaterdagavond 1 juli met een cross-over concert samen met organist Hayo Boerema in de prachtige Laurenskerk in Rotterdam.Programma

Op het programma staan onder andere de fanfarebewerking van 'Sonata da Chiesa' van Rob Goorhuis, het vierde deel (Maestoso) uit de Orgelsymfonie Camille Saint-Saëns en 'Knocking at Heaven's Gate' van Jan Van der Roost. Tijdens het concertprogramma zal Hayo Boerema ook 'Sonata da Chiesa' van Hendrik Andriessen laten horen evenals 'Apparition de l'Église éternelle' van Olivier Messiaen.


Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over dit project, de repetitiedata en masterclass dag waarvan verwacht wordt dat je deze hele dag aanwezig kunt zijn.


Doe je mee? We zien graag je inschrijving!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page