top of page

Tipje van de sluier: Project 8 'Kijkje in de keuken'

Het achtste project van het Open Fanfare Orkest wordt er eentje om je vingers bij af te likken. Samen met TV-kok Mounir Toub verdiepen we ons in de relatie tussen het maken van en luisteren naar muziek enerzijds en het koken en proeven van eten anderzijds.


Het project ‘Kijkje in de keuken’ bestaat uit 7 repetities en een afsluitend ‘proefconcert’. De repetities vinden plaats op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur, deels in Zutphen (Muzehof) en deels in Arnhem (Olympus College). Het ‘Proefconcert’ vindt plaats op 18 februari 2024 in theater De Bussel in Oosterhout. Mounir zal tijdens het concert live, op het podium, koken en vertellen. Zowel zijn gerechten als de muziekstukken van het orkest zullen opgebouwd zijn als een goed doordacht menu: een programma om van te smullen dus!


Repetities

De repetities zijn gepland op de volgende zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur:

  • 18-11-2023 in Arnhem

  • 02-12-2023 in Zutphen

  • 16-12-2023 in Arnhem

  • 13-01-2024 in Zutphen

  • 27-01-2024 in Arnhem

  • 03-02-2024 in Zutphen

  • 17-02-2024 in Arnhem

Let op: één van de repetities (datum nog te bepalen) duurt tot ca. 14.00 uur.


Aanmelden? De aanmeldingsperiode gaat op 28 augustus van start. Je kunt je dan tot 18 september aanmelden om mee te spelen. Vervolgens zal de beoordelingscommissie de muzikale kwaliteit en selectie voor deelname beoordelen.


Over chef Mounir Toub

Bekend van 24Kitchen, Kook mee met MAX en andere programma’s, en auteur van de ‘Chef Toub’ kookboeken, geeft Mounir een kijkje in de Arabische keuken. Deze enthousiaste en energieke chef heeft samengewerkt met sterrenchefs als Robert Kranenborg en Margo Reuten, maar is bovenal geschoold door zijn moeder. Het is zijn passie om jong kooktalent te inspireren. In dit project zal hij zijn passie en vaardigheden inzetten om ook onze deelnemende muzikanten en publiek te inspireren. Vanuit zijn deelname aan ‘Maestro’ in Helmond heeft Mounir al de nodige affiniteit met muziek én het dirigentenvak.


Meer informatie over project 8 'Kijkje in de keuken', over meespelen in het orkest en over aanmelden voor dit project? Hou deze website en onze socials in de gaten!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page