Kaartverkoop gestart

'Pumps and Pipes'

Luisteren, kijken en ontdekken wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen een orgel en een fanfareorkest. Dat is het thema van het concert ๐‘ท๐’–๐’Ž๐’‘๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐‘ท๐’Š๐’‘๐’†๐’” dat verwijst naar de pompen en pijpen van een orgel en die van instrumenten in een fanfareorkest.

Met een lezing voorafgaand aan het concert, het muziekstuk 'Sonata da Chiesa' uitgevoerd door zowel orgel als orkest en met een gezamenlijke uitvoering van de Orgelsymfonie van Camille Saint-Saรซns kom je hier meer over te weten.

Vaste organist van de Laurenskerk Hayo Boerema verleent hiervoor zijn medewerking en zal ook Apparition de l'ร‰glise รฉternelle' van Olivier Messiaen laten horen. Het Open Fanfare Orkest heeft 'Knocking at Heaven's Gate' van Jan Van der Roost op de lessenaar staan waarbij niet alle muzikanten te zien zijn en zelfs vanuit de coulissen te horen zullen zijn.

Een cross-over concert om van te leren en vooral om van te genieten! De kaartverkoop voor dit bijzondere concert is reeds gestart!

๐‘พ๐‘จ๐‘ป: concert 'Pumps and Pipes' ๐‘พ๐‘ฐ๐‘ฌ: Open Fanfare Orkest o.l.v. Willem van Zee ๐‘พ๐‘จ๐‘ต๐‘ต๐‘ฌ๐‘ฌ๐‘น: zaterdag 1 juli, aanvang 20.00 uur ๐‘พ๐‘จ๐‘จ๐‘น: Laurenskerk Rotterdam ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ช๐‘ฒ๐‘ฌ๐‘ป๐‘บ: via de Laurenskerk

0 opmerkingen

Recente blogposts